Collega's over Prosoftware

Bobbi kan jou niet zoveel zinnigs vertellen over werken bij Prosoftware, onderstaande collega’s van Bobbi kunnen dat wel. Ze vertellen je dan ook graag hoe zij het werken bij Prosoftware ervaren. 

Daphne
Junior programmeur

Hi! Ik ben Daphne en ik woon in Dordrecht. In 2020 heb ik eerst een halfjaar stage gelopen en vervolgens ben ik in februari 2021 naast mijn opleiding Software Developer gaan werken bij Prosoftware. Inmiddels heb ik mijn opleiding afgerond en ben ik fulltime werkzaam bij Prosoftware.
Ik werk in een leuk team met andere programmeurs en we werken samen aan verschillende projecten en applicaties. Tijdens mijn stage heb ik ontzettend veel geleerd bij Prosoftware. Ik ben dan ook blij dat ik hier in dienst mocht treden, want nog steeds leer ik elke dag weer meer bij.

De sfeer op kantoor is altijd heel erg gezellig, we kunnen natuurlijk serieus met ons werk bezig zijn, maar iedereen is wel in voor een grapje af en toe. Wat ook leuk is aan Prosoftware, is dat we met elke afdeling in 1 grote ruimte werken en we gemakkelijk even naar elkaar toe kunnen lopen als we elkaar nodig hebben.

Meike
Helpdeskmedewerker

Hoi, ik ben Meike en ik ben in november 2020 vanuit Oss naar Zevenbergen verhuisd. Gezien daar vanwege de afstand een nieuwe baan bij kwam kijken, leek het mij het ideale moment om na 3 jaar detailhandel het roer eens helemaal om te gooien. Zo ben ik dan ook bij ProSoftware uitgekomen.

Na een ontzettend uitgebreid inwerk traject, waar ik alle kansen, tijd en ondersteuning heb gekregen om te groeien, draai ik nu al een tijd volledig mee op de helpdesk. Ik heb het erg naar mijn zin in deze functie, er is een grote afwisseling in vragen en iedere klant is anders.

Prosoftware bestaat uit een leuke, diverse groep mensen op wie je stuk voor stuk kunt rekenen om je ergens mee te helpen of om een leuk gesprek mee te voeren. Je bemerkt de motivatie in het team om ons bedrijf en de diensten die wij aanbieden zo goed mogelijk te maken en ik ben blij dat ik daar deel van uit mag maken.

Lotte
Administratief medewerker

Hallo, ik ben Lotte en woon hartje centrum in Dordrecht. Iedere dag spring ik op de fiets naar Prosoftware waar ik sinds 2018 de administratie mag verzorgen. Ik ben die collega die de hele werkvloer overvliegt, het ene moment je vragen m.b.t. personeelszaken beantwoord of een sollicitant spreekt en het andere moment nieuwe klanten verwelkomt of de financiële boekhouding bijwerkt. Geen dag is saai!
Wat ik zo mooi vind aan Prosoftware is dat we vrij klein zijn waardoor je iedereen kent en het onderling contact heerlijk laagdrempelig is. We werken met zijn allen hard aan de ontwikkeling van Prosoftware  maar blijven hierin ook oog houden voor elkaar. Ik heb hier echt mijn plek gevonden en ben dankbaar voor de groei die ik persoonlijk en zakelijk heb mogen doormaken.

Bedankt voor je sollicitatie!

het is je gelukt
wij gaan gelijk aan de slag

En nu?

We gaan je sollicitatie zorgvuldig lezen en sturen je binnen enkele dagen een reactie. Mocht je vragen hebben, voel je vrij om contact op te nemen.