Solliciteren bij Prosoftware

We vinden het belangrijk om jou goed te leren kennen én dat jij ons goed leert kennen. Alleen op die manier kunnen we beiden nagaan of we een goede match zijn. Dit doen we in stapjes. Snel, maar zorgvuldig. Ondanks dat de meeste vacatures doorlopend openstaan, houden we van een vlotte afhandeling en laten we altijd iets weten.

Stap 1: Solliciteren maar!

Wat leuk dat je de stap wilt zetten om bij ons te solliciteren. Graag willen we weten waarom en zijn we benieuwd naar jouw CV. Je kunt via de knop ‘solliciteren’, die bij de vacature staat, jouw sollicitatie naar ons toesturen. Wij lezen jouw sollicitatie binnen enkele werkdagen en sturen je vervolgens altijd een e-mail. Het kan zijn dat we op basis van jouw motivatie en CV geen match zien, mocht dat wel zo zijn, dan zien we uit naar een vervolg. 

Stap 2: Telefonische kennismaking

Graag maakt Lotte (teambouwer) eerst even kort met je kennis via de telefoon om te kijken of er een verdere klik is wat betreft de functie en ons bedrijf. Daarnaast licht zij graag de functie toe, mocht je hier vragen over hebben. Op basis van het telefoongesprek evalueren we intern of we een gesprek op locatie inplannen, maar uiteraard alleen als jijzelf ook nog steeds enthousiast bent. Binnen enkele dagen na onze telefonische kennismaking ontvang je altijd een e-mailtje. 

Stap 3: Gesprek op locatie

Met deze twee vindt meestal het gesprek op locatie plaats: Linda (adjunct-directeur) en Lotte, die ken je al. Tijdens dit gesprek leren we je graag goed kennen en focussen we ons vooral op wie jij bent als persoon en wat jouw drijfveren zijn. We stellen dan ook best wel veel vragen waarbij er geen goed of fout is. We hopen vooral dat het uitmondt in een gesprek in plaats van een vragenvuur en dat jij alle kansen krijgt om goed te laten zien wie jij bent en waar je goed (en minder goed) in bent. Uiteraard vinden we het ook heel leuk om vragen van jou te krijgen, op die manier kunnen we goed peilen of jij je goed hebt verdiept in de functie, in ons bedrijf, in wat we doen en wie nou eigenlijk onze klanten zijn. Bereid je dus goed voor! 

Stap 4: Neem een kijkje in onze keuken

Naast onze rode keuken, laten we je ook graag onze werkplek zien en laten we je kennismaken met onze collega’s. Voor een aantal functies vragen we je daarnaast om een assessment te maken. Op die manier krijg jij een goed beeld van wat het werk nou eigenlijk inhoudt en kunnen wij toetsen of je over voldoende capaciteiten beschikt om onze software en de daarbij behorende zorgprocessen uiteindelijk te kunnen gaan doorgronden. We hopen dat door dit dagdeel bij ons op kantoor jouw beeld compleet is geworden. 

Stap 5: D-day

Na een paar uurtjes bij ons op locatie te zijn geweest, gaan we er allebei een nachtje over slapen. Zijn we beiden daarna nog enthousiast, dan verwelkomen we jou graag als nieuwe collega!

Bedankt voor je sollicitatie!

het is je gelukt
wij gaan gelijk aan de slag

En nu?

We gaan je sollicitatie zorgvuldig lezen en sturen je binnen enkele dagen een reactie. Mocht je vragen hebben, voel je vrij om contact op te nemen.