Over Prosoftware

Prosoftware richt zich op de ontwikkeling, ondersteuning en verkoop van praktijksoftware voor paramedici, de GGZ en hulpmiddelenleveranciers. Onze klanten bevinden zich in uiteenlopende beroepsgroepen in de zorg. Denk bijvoorbeeld aan de logopedist om de hoek en de psycholoog met een eigen praktijk.

Wij maken software voor de zorg

Ons EPD ZorgAdmin is ons hoofdproduct en bevat alle functionaliteiten die een zorgverlener nodig heeft om zijn administratie te kunnen voeren. Denk hierbij aan een agenda, patiëntenkaart, digitaal dossier, declaratiemodule en een boekhoudgedeelte. En nog veel meer. Een uitgebreid softwarepakket dus. Ruim 7.000 zorgverleners maken dagelijks gebruik van onze softwareproducten. En daar zijn we trots op, net als op ons team. 

Professionaliteit

Wij zijn een klein en informeel team, maar als het op werk aankomt uiterst professioneel. Zo staat informatieveiligheid hoog bij ons in het vaandel, wij werken immers met gevoelige patiëntgegevens. Ook vinden we het belangrijk dat onze software gebruiksvriendelijk blijft, de beste performance meet en met de markt mee ontwikkelt. We vinden het leuk om ons pakket constant te blijven verbeteren en uit te breiden. Op die manier willen wij de concurrent een stapje voor blijven en onze gebruikers ontzorgen.  

Een fijne werkplek

Ons kantoor is een fijne plek om te werken. Het kantoor is ruim opgezet, zodat je niet op elkaars lip zit. Daarnaast bieden wij elektrische sta-zitbureau’s, goede bureaustoelen en een toetsenbord naar keuze om zo ergonomisch mogelijk te kunnen werken. Kortom, aan faciliteiten geen gebrek. Daarnaast maken wij het ook gezellig op kantoor. Zo staat er een prachtig zeewater aquarium op de werkvloer en zijn er genoeg planten. En heb je gezonde of minder gezonde trek? In de keuken ligt er altijd vers fruit, koekjes en snoepjes voor het grijpen. Oja, over koffie en thee doen wij ook niet lichtzinnig. Marcel (hier niet op de foto) ontpopt zich tussen zijn werkzaamheden door graag als de barista van Prosoftware (garantie tot aan de deur). 

Chillax

Wij zitten met ons kantoor dan wel in de Dordtse Kil I, het industriegebied van Dordrecht, maar de bushalte is voor de deur en we zitten ook nog eens direct aan een dijk. Tijdens de lunchpauze is het hier heerlijk wandelen. Het is dan ook Bobbi’s favoriete plekje om even alle energie eruit te rennen.  Mocht je overigens niet zo’n wandelaar zijn, er zijn ook altijd collega’s die gezellig in de pauze in de keuken of buiten op het bankje lunchen en zich vermaken met Dilemma Dinsdag of Vrolijke Vrijdag. 

Teamwork makes the dream work

Ja dat klinkt natuurlijk vreselijk cliché, maar het is wel waar. Daarom proberen wij herhaaldelijk leuke activiteiten te organiseren voor ons team. Meestal is eten zoals bbq’en of gourmetten een belangrijk onderdeel, maar we zijn ook fan van bingo’s, spelletjes of paaseieren verven. Hoewel over dat laatste de meningen wel verdeeld zijn…  

Bedankt voor je sollicitatie!

het is je gelukt
wij gaan gelijk aan de slag

En nu?

We gaan je sollicitatie zorgvuldig lezen en sturen je binnen enkele dagen een reactie. Mocht je vragen hebben, voel je vrij om contact op te nemen.